RESERVEDELER TILBEHØR Hallstrom Bikes SYKLER OM OSS

Produkter > Bekvemmeligheter > Pedal

Pedal

Pedaler - standard, VP Components VP-195 + refleks, par

Kulelagrene har tetninger slik at skitt ikke kommer inn og ødelegger dem over tid. Hele pedalen er av aluminium (ikke plast) for holdbarhet.

Skoen sitter meget sikkert på pedalen på grunn av den piggete aluminiumsplattformen, også hvis det er vått eller isete. Likevel ikke ubehagelig hvis man sykler med sko med tynn såle.

Pedalen er blant de letteste man får tak i, men er faktisk dimensjonert for terrengsykling (EN-M) og er altså ganske robust. Passer alle sykler med vanlig pedalgjenge. Standardpedal på Hallstrom Coffee.

Vekt: 270 g/par
Garanti kun hos Hallstrom Bikes: 3 år

AN-TPD-C001
kr 160,00
Kasse

Pedaler - kombi SPD, Shimano PD-M324, par

SPD klikkpedal på den ene sida og for vanlige sko på den andre sida.

Vi har valgt å satse på Shimano som produsent av kombipedal da vi har erfart at SPD-mekanismen hos andre produsenter kan bli rusten og usikker over tid.

I tillegg må du kjøpe pedalreflekser, da dette ikke følger med fra Shimano. Det er påbudt i Norge med refleks på pedalene eller på pedalarmene, og med god grunn! Pedalrefleksene som går opp og ned når man trår er veldig iøyenfallende.

Vekt: 533 g/par
Garanti kun hos Hallstrom Bikes: 3 år

Produktdetaljer

AN-TPD-C002
kr 550,00
Kasse

Pedalrefleks - sett à 4 stk.

Passer de fleste pedaler (de som har standard festehull for refleks, dvs. to 5 mm hull per refleks, hullavstand 25 mm), inkludert standardpedalene på Hallstrom Coffee og Coffee Basic og Shimano kombipedaler.

Det er påbudt i Norge med refleks på pedalene eller på pedalarmene, og med god grunn! Pedalrefleksene som går opp og ned når man trår er veldig iøyenfallende og viser andre trafikanter at det er en sykkel.

AN-TPD-C003
kr 60,00
Kasse

HALLSTROM BIKES
Leirvikveien 10 C
4513 Mandal
☎ 959 72 570


Bruksanvisninger og hjelp
support@hallstrom.no

HALLSTROM BIKES