RESERVEDELER TILBEHØR Hallstrom Bikes SYKLER OM OSS

Produkter > Bekvemmeligheter > Styret > AN‑CMR‑C001

Speil - Zéfal Cyclop

Speil burde vært standardutstyr på alle sykler, slik det er på motorsykler og biler!

Dette speilet gir god sikt bakover og til siden, omtrent som en mellomting mellom bakspeilet og sidespeilet på en bil (avhengig av hvordan du velger å vinkle speilet), så du har kontroll på trafikk bakfra.

Monteres diskret i enden av styret.

Dette speilet fra den anerkjente franske produsenten Zéfal er ekstremt lett og har et mer elegant utseende enn andre sykkelspeil på markedet. Det er større enn mange andre speil, og lett konvekst, slik at man får et bra synsfelt bakover uten at objektene i speilet blir alt for små.

Dette speilet kan ikke kombineres med blinklys. Velg i så fall heller Zéfal Espion.

Vekt: 60 g
Areal: 46 cm²

PRODUKTDETALJER

Kan monteres på høyre eller venstre side, men venstre side anbefales. Hvis du har barnesete eller barnetilhenger kan du i tillegg montere et speil på høyre side som du vinkler inn slik at du kan se barnet i hengeren. Synsfeltet i speilet er ikke stort nok til å både se trafikken bak og barnet bak samtidig i ett speil.

Ved montering på Hallstrom Coffee og andre sykler hvor håndtaket er lukket i enden (ingen løs propp å ta ut), skjærer du av de ytterste millimeterne av håndtaket med en skarp kniv (for eksempel en tapetkniv), slik at enden på selve styret kommer fram.

Speilet er uknuselig, men kan knekke hvis sykkelen velter, avhengig av hvordan styret treffer bakken. Ved parkering på utsatt sted kan du brette speilet inn under styret for beskyttelse.

kr 180,00     Kasse     Tilbake

HALLSTROM BIKES
Leirvikveien 10 C
4513 Mandal
☎ 959 72 570


Bruksanvisninger og hjelp
support@hallstrom.no

HALLSTROM BIKES