RESERVEDELER TILBEHØR Hallstrom Bikes SYKLER OM OSS

FOR VERKSTEDER Servicepunkter Garantisaker Reservedeler Samarbeidsverksted
Kontakt

For verksteder

Våre sykler ligger i det øvre pris- og kvalitetsskiktet og må derfor ikke så ofte til reparasjon. Men av og til vil det jo være behov for service eller reparasjoner, hvilket kan gi omsetning til ditt verksted. Og kanskje vil kunden kjøpe noe tilbehør samtidig? Vi vil gjøre det vi kan for å bistå ditt verksted, både med å legge ut informasjon og svare på spørsmål og med å skaffe reservedeler.

Se servicepunkter.

Kom gjerne med forslag til info vi bør legge ut.

support@hallstrom.no
tel 959 72 570
fax 38 02 68 11
Full kontaktinfo

GARANTISAKER

Våre sykler har 2 eller 3 års garanti avhengig av modell, med noen unntak: noen få komponenter har kortere eller ingen garantitid, mens ramme og gaffel har 30 års garanti. Klikk her for å se garantibetingelsene. Vi dekker både deler og arbeid!

Hvis du er samarbeidsverksted, er du autorisert til å avgjøre hvorvidt en konkret reparasjon er innenfor garantibetingelsene. Hvis du ikke er samarbeidsverksted, må vi kontaktes først (av kunden selv eller av verkstedet).

Send oss rammenummeret for å sjekke om sykkelen / komponenten er innenfor garantitiden, med mindre kunden viser kvittering som viser at sykkelen er nyere. Garantien følger sykkelen (rammenummeret) hvis den selges brukt.

Vi setter pris på om du fakturerer oss direkte for garantireparasjoner, så kunden slipper å legge ut. Vi betaler raskest mulig og innen 10 dager. Faktura kan sendes elektronisk til support@hallstrom.no eller per post eller faks. Husk å påføre rammenummer.

RESERVEDELER

Våre sykler består av komponenter fra kurante leverandører som Shimano, Tektro osv.

Reservedeler fra Shimano kjøper du raskest og billigst direkte fra MyShimano.

Andre reservedeler kan du kjøpe av oss til konkurransedyktige priser. Vennligst bestill per E-post, ikke i nettbutikken, som har priser for sluttkunder. Vi har alle deler til syklene våre. Send oss E-post og spør om pris hvis du trenger en reservedel til en av våre sykler — eller en av våre komponenter til en annen sykkel.

SAMARBEIDSVERKSTED

(Klikk for liste over eksisterende samarbeidsverksteder.)

Er du interessert i å bli samarbeidsverksted? Fordeler for ditt verksted:

Kunder i nærheten av deg blir anbefalt å benytte ditt verksted for service og reparasjoner, og benytte ditt verksted for garantireparasjoner.
Du blir bedre kjent med våre sykler slik at du lettere kan gjøre service og reparasjoner på dem.

Fordeler for Hallstrom Bikes:

Vi blir kjent med verksteder som vi erfarer at gjør en god jobb.
Vi får mer fornøyde kunder.
Vi får et samarbeid med verksteder for å sikre korrekte garantivurderinger og -reparasjoner.

Ta kontakt hvis du er interessert i å bli samarbeidsverksted.

HALLSTROM BIKES
Leirvikveien 10 C
4513 Mandal
☎ 959 72 570


Bruksanvisninger og hjelp
support@hallstrom.no

HALLSTROM BIKES